Нашето обещание

 

Чисти и проверени продукти

Нашите Аюрведични продукти са автентични. Те са произведени в Индия. Те са продължение на лечението с Аюрведа, което се е развивало векове наред. Аюрведичните билкови продукти се използват като природосъобразни лечебни средства. Те се предписват индивидуално след консултация с лекар по аюрведична медицина.

  • Участват в подобряването на физиологичните процеси.
  • Ускоряват прехода от болест към здраве.
  • Подпомагат справянето с дисбаланса в енергийното състояние.
  • Укрепват общото здравословно състояние, за да се справите със стрес, напрежението и замърсяването на околната среда.
  • Пречистват храносмилателната система и подобряват процесите на разграждане и усвояване на храната.
  • Успокояват ума и подсилват умствените способности.
  • Подобряват паметта, интелекта и сетивните възприятия.
  • Увеличават енергийния поток в тялото, подсилват клетъчните функции и подмладяват организма.

Комбинацията от няколко продукта има синергичен ефект и е насочена към състоянието на дисбаланс при конкретния пациент.

Не предизвикват вредни странични ефекти, тъй като са произведени от билки и минерални вещества.

Притежават различна "потентност" или характерна сила на въздействие.

Всеки продукт има множество посоки на влияние, което изисква предписване от аюрведичен лекар.

Не могат да бъдат сравнявани с хомеопатични, фармакологични или други видове лекарства.

Нямат противопоказания за съчетаване с продукти от конвенционалната медицина.

Не заместват действието на предписани лекарства от вашето лекуващо лице.

Използват се съвместно с цялостния план за промяна на начина на живот, предписан от индийския лекар.

Препоръчително е приемът да продължи до пълното отстраняване на здравословните нередности.

 

Устойчивост

Ние сме ангажирани да насърчаваме цялостното благосъстояние, като същевременно даваме приоритет на здравето на нашата планета. Нашата селекция от аюрведични продукти е подбрана с оглед на устойчивостта, което отразява нашата отдаденост както на личното здраве, така и на грижата за околната среда.

Етично снабдяване: Внимателно подбираме продукти извлечени от органични билки с етичен произход от реномирани доставчици, които споделят нашия ангажимент за устойчиви практики. Нашите методи за снабдяване допринасят за опазването на биоразнообразието и поминъка на местните общности.

Екологични опаковки: Нашите билкови таблетки са опаковани с екологично чисти материали, които свеждат до минимум въздействието върху околната среда. Стремим се да намалим отпадъците, като използваме рециклируеми, биоразградими и компостируеми опаковки, когато е възможно.

Отговорно производство: Производствените процеси на всички предлагани от нас продукти се придържат към строги екологични стандарти, които гарантират ефективно използване на енергията и намаляване на въглеродните емисии. Непрекъснато проучваме иновативни технологии, за да сведем до минимум екологичния си отпечатък.

Минимално количество отпадъци: Прилагаме мерки за намаляване на отпадъците по цялата ни производствена верига, като оптимизираме използването на ресурсите и свеждаме до минимум всички потенциални екологични отпадъци.

Биоразградими състави: Нашите билкови аюрведични продукти са формулирани така, че да са биоразградими, което гарантира, че те се разграждат по естествен начин и не допринасят за дългосрочно замърсяване на околната среда.

 

Наука и изследвания

Открийте хармоничното съчетание на древната аюрведична мъдрост и съвременните медицински постижения в нашата селекция иновативни аюрведични продукти. Вкоренени във вековни практики и обогатени с най-съвременни научни изследвания, нашите продукти предлагат уникална комбинация, която използва най-доброто от двата свята.

Изхождайки от богатото наследство на Аюрведа - холистична лечебна система, издържала изпитанието на времето, нашите продукти са създадени по изпитани рецепти, билкови формули и холистични принципи. Тези вековни традиции, предавани от поколение на поколение, се допълват от най-новите постижения на медицинската наука.

Вярваме, че напредъкът се постига чрез почитане на миналото и едновременно с това приемане на бъдещето. Нашите аюрведични продукти са доказателство за тази философия. Всяка формула е резултат от щателно изследване, съчетаващо прозренията на древните аюрведични текстове със строгостта на съвременното научно потвърждение.

Резултатът е гама от продукти, които не само резонират с мъдростта на миналото, но и са подкрепени от научно обосновани изследвания, контрол на качеството и строги стандарти за изпитване. Гордеем се, че предлагаме продукти, които са безопасни, ефективни и съобразени с холистичните принципи на Аюрведа.

Изпитайте трансформиращата сила на хармоничния съюз между вековната аюрведична практика и иновативните подходи на съвременната медицина. С нашите аюрведични продукти се отправяте на пътешествие към цялостно благополучие, което преодолява пропастта между традицията и модерността, насочвайки ви към по-здравословен и балансиран живот.